realestateh.gifprojectsh.gifconsultingh.gifserviceh.gif

Избор на език

  • Bulgarian
  • Spanish
  • English
Интро Печат Е-мейл

mana.gif

Независимо от Вашата необходимост – познаване на географските характеристики или  регулаторните процедури, законовите или икономически рамки на пазарната среда, Ние –екипът на ЕВРОИНВЕСТ сме в сътояние да отговорим на Вашите нужди. Дефиниране на потенциала и възможностите,  оценка на риска, анализ на таксите и данъците или изграждане на стратегия за защита на Вашите капитали и интереси – това са само малка част от услугите, чрез които можем да Ви бъдем полезни, включително и с нашето съвместно сътрудничество.

Независимо дали сте агенция за недвижими имоти; агенция за рентинг на имоти или строителни предприемачи – ние можем да Ви бъдем полезни и увеличим Вашата ефективност.

Независимо дали сте инвеститор или представлявате финансово-инвеститорска групировка, или сте дизайнерско студио, или  сте туроператор с голбални пазарни позиции – ние сме убедени, че можете да разчитате на нас ако имате планове за инвестиции  на територията на България.
 
Ние имаме способността, силата , знанието и ресурсите да направим за Вас и Вашите инвестиции необходимите стъпки и дейтсвия, да развием и изпълним и най-мащабните Ви целеви планове, които биха осигурили увеличаване на Вашите печалби и Вашата пазарна капитализация.

 

VIP Вход


Забравена парола